Opzetzwembaden

Snel genieten van een volwaardig zwembad

Opzetzwembaden de zwembadmannetjes

Alles over opzetzwembaden

Met +25 graden genieten van het zonnetje in eigen tuin? Dan heb je wel iets nodig om af te koelen. En een lekker koud drankje is dan vaak niet genoeg. Een opzetzwembad daarentegen? Heerlijk toch. Bij ons vind je alle informatie over opzetzwembaden voor als je twijfelt er een aan te schaffen. Ook kan je bij ons alles vinden over het onderhoud van je opzetzwembad. Het schoonhouden kan namelijk een flinke uitdaging zijn als je niet weet hoe het makkelijk kan.

Wanneer kies je voor een opzetzwembad?

Een opzetzwembad voor de kids

Als volwassene kan je natuurlijk heerlijk genieten van een zwembad in je tuin. Maar voor kinderen.. Voor kinderen is het echt geweldig. We hebben al meerdere keren gehoord dat een opzetzwembad een geweldige investering bleek. Vond jij het niet ook geweldig toen je kind was? Wij als Zwembadmannetjes kunnen natuurlijk niet echt objectief oordelen. Wij speelden toen we klein waren constant in het zwembad, zelfs met slecht weer;) Vraag eens aan je eigen kind(eren): ''wil je een zwembad in de tuin?''  

Opzetgemak

Een zwembad opzetten is nog nooit zo makkelijk geweest. In de categorie opzetzwembaden vind je enkel gemakkelijk op te zetten zwembaden. Een kind kan de was doen. Hier hebben we de baden dan ook op geselecteerd. De meeste zwembaden zijn van het merk Intex. Intex zwembaden staan bekend om de hoge kwaliteit en de eenvoud van het opzetten.

Budget 

Opzetzwembaden heb je al vanaf €100,- Geweldig toch? 

Verschillende maten opzetzwembaden 

Er zijn enorm veel verschillende maten opzetzwembaden. De kleinste beginnen bij een diameter van 305 cm met een hoogte van 76 centimeter. Is dat veel te klein voor jou? De maten lopen op tot 975 x 488 x 132 cm. Als dat niet groot genoeg is kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken graag nog iets groters voor je! 


Een opzetzwembad kopen

Ga direct naar de categorie opzetzwembaden

Klein opzetzwembad

Kleinere opzetzwembaden

Voor de kleintjes

€5 tot €50

Opzetzwembad

Gemiddelde opzetzwembaden

Een volwaardig zwembad
€30 tot €300
Groot opzetzwembad

Grote opzetzwembaden

Enorme opzetzwembaden

€150 tot €1000

Een opzetzwembad kopen doe je bij de Zwembadmannetjes 

Ook een opzetzwembad koop je natuurlijk bij de Zwembadmannetjes. Wij zijn namelijk dé zwembadspecialisten van Nederland. Wellicht heb je het al gemerkt aan onze website, maar alles draait om zwembaden, zwembadaccessoires of zwembadonderhoud. Je moet doen waar je goed in bent toch? Als het om zwembaden gaat voelen wij ons als een vis in het water.

Een zwembad aanschaffen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij scheiden alvast het kaf van het koren. Bij ons vind je enkel de beste zwembaden per categorie.

Ook wat betreft wateronderhoud maken wij het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Door de oplossingen die wij aanbieden hoef je geen chemicus meer te zijn om je zwembad schoon en helder te houden. Neem bijvoorbeeld Simply Genius; dé oplossing voor gemakkelijk schoon water voor baden tot 10.000 liter.

Ook houden wij het lekker persoonlijk. Neem je contact met ons op, dan spreek je gewoon met één van de Zwembadmannetjes. Wat heb je aan al die kennis van zwembaden als we het niet met jou kunnen delen? Heb je advies nodig stuur dan gerust een mailtje naar mike@zwembadmanntjes.nl of stuur een Whatsappje naar +31 6 42 37 06 93

Voor info over een houten zwembad ga je naar: