Opblaasbaar zwembad

Even blazen, maar dan heb je ook wat

zwembadmannetjes-in-opblaasbaar-zwembad

Alles over opblaasbare zwembaden 

Op een zonnige dag heb je niet veel nodig voor een dagje genieten in eigen tuin. Een lekkere ligstoel, een drankje in je hand en een zwembad voor de kids. Niet alléén voor de kinderen natuurlijkšŸ˜‰ je wilt zelf ook af en toe even afkoelen. Of niet? Hieronder hebben we zo veel mogelijk informatie verzameld over opblaasbare zwembaden. Een zwembad onderhouden - ook al is het een opblaasbaar zwembad - is soms zo makkelijk nog niet.  Deze informatie kan je helpen bij het kiezen voor een zwembad en als je al een zwembad hebt helpt het je bij zo zorgeloos mogelijk genieten van je zwembad.

Wanneer kies je voor een opblaasbaar zwembad?

Voor de kids

De meeste opblaasbare zwembaden zijn bedoeld voor kinderen. Dit betekent natuurlijk niet dat je er zelf niet even in kan afkoelen. Zeker in de grotere opblaaszwembaden kunnen volwassenen ook languit dobberen. Is het zwembad niet bedoeld voor kinderen? Of wil je een rianter zwembad. Dan kan je misschien beter voor een opzet zwembad gaan. 

Opzetgemak (opblaasgemak) 

Een opblaaszwembad opzetten is natuurlijk een fluitje van een cent. Je hoeft deze tenslotte alleen maar even op te blazen of op te pompen. En ook dat is eigenlijk niet eens meer nodig. Met een automatische opblaaspomp heb je het zwembad binnen een mum van tijd opgeblazen. Water erin, en zwemmen maar!

Budget 

Ook budget speelt natuurlijk een rol bij de keuze voor een zwembad. Voor ieder budget is er een opblaaszwembad beschikbaar. Tegenwoordig zijn opzet zwembaden goed betaalbaar, maar blijven opblaaszwembaden de goedkoopste.

Weinig opbergruimte  

Een zwembad staat natuurlijk niet het hele jaar op. Vaak zelfs maar drie maanden per jaar. Toch moet je je zwembad ergens opbergen tijdens de overige negen maanden. Heb je weinig opbergruimte? Ook dan vind je wel een plekje voor een leeggelopen en ingepakt opblaaszwembad. 


Een opblaasbaar zwembad kopen

Heb je nog geen zwembad, maar wil je er een aanschaffen?

Opblaasbaar zwembad baby

Opblaas zwembad voor baby

Geschikt voor de kleinste zwembadvrouwtjes en mannetjes onder ons.

€4 tot €50

opblaasbaar zwembad peuter

Klein opblaas zwembadje

Alleen geschikt voor peuters en kleine kindjes. Te klein voor papa en mama.
€4 tot €100
Opblaasbaar zwembad  voor de hele familie

Groot opblaaszwembad

Ideaal voor de hele familie. Je kan hierin bijna baantjes trekken ;)
€39 tot €400

Een opblaasbaar zwembad kopen doe je bij de Zwembadmannetjes 

Ook een opblaasbaar zwembad koop je natuurlijk bij de Zwembadmannetjes. Wij zijn namelijk dé zwembadspecialisten van Nederland. Wellicht heb je het al gemerkt aan onze website, maar alles draait om zwembaden, zwembadaccessoires of zwembadonderhoud. Je moet doen waar je goed in bent toch? Als het om zwembaden gaat voelen wij ons als een vis in het water.

Een zwembad aanschaffen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij scheiden alvast het kaf van het koren. Bij ons vind je enkel de beste zwembaden per categorie.

Ook wat betreft wateronderhoud maken wij het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Door de oplossingen die wij aanbieden hoef je geen chemicus meer te zijn om je zwembad schoon en helder te houden. Neem bijvoorbeeld Simply Genius; dé oplossing voor gemakkelijk schoon water voor baden tot 10.000 liter.

Ook houden wij het lekker persoonlijk. Neem je contact met ons op, dan spreek je gewoon met één van de Zwembadmannetjes. Wat heb je aan al die kennis van zwembaden als we het niet met jou kunnen delen? Heb je advies nodig stuur dan gerust een mailtje naar mike@zwembadmanntjes.nl of stuur een Whatsappje naar +31 6 42 37 06 93

Voor een maatje groter en steviger ga je naar: