Opbouwzwembaden

Even bouwen, maar dan staat er ook wat

Opbouw zwembaden

Alles over opbouwzwembaden 

Het is zomer, het zonnetje schijnt de kinderen zijn vrolijk, maar de zweetdruppels staan op je voorhoofd. Hoe geweldig is als je dan kunt afkoelen je eigen permanente zwembad? Een zwembad dat je maar één keer hoeft op te bouwen en dat tientallen jaren staat. Geweldig toch? Of jij nou al zo een zwembad hebt of dat je nog twijfel om er één aan te schaffen, bij ons ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de verschillende opbouwzwembaden en hoe je ze goed kunt onderhouden. 

Wanneer kies je voor een opbouw zwembad?

Een opbouw zwembad is permanent 

Ben je al bekend in de zwembadwereld en is het tijd voor een permanent zwembad? Dan is een opbouwzwembad wat voor jullie. Deze zwembaden zijn van de hoogste kwaliteit en waarborgen de langste levensduur van alle zwembaden. De opbouwzwembaden kunnen zowel bovengronds opgebouwd als ingegraven worden. Op het moment dat het bad in- of opgebouwd is, heb je een prachtig permanent zwembad in de tuin. Toch liever iets minder permanents? kijk dan even bij de opzetzwembaden.

Houten en stalen opbouw zwembaden

Je hebt verschillende materialen opbouw zwembaden. De populairste zijn staal en hout. Beide materialen zijn prima materialen om een zwembad van te maken. Ook gaan hout en staal ongeveer even lang mee. Hout wordt vaak gekozen om de uitstraling. Heb je een natuurlijke en groene tuin? Dan staat een houten zwembad daar vaak prachtig bij. 

Opbouwen van het zwembad

Het zwembad wordt geleverd met alle benodigdheden, denk aan een zandfilterset, ondertapijt en een zwembadtrap. En natuurlijk ook voorzien van duidelijke opbouw-instructies. Opbouwen is vaak dus geen probleem. Wel is het handig als je minimaal met twee personen bent. Drie of vier personen kan ook zeker geen kwaad. 

Kwaliteit en duurzaamheid

De opbouw zwembaden zijn de zwembaden met de hoogst mogelijke kwaliteit. De metalen baden zijn voorzien van een metalen wand en metalen buizen. Binnenin het opbouw zwembad wordt een stevige liner geplaatst. Dit type zwembad gaat bij goed onderhoud makkelijk 20+ jaar mee. 

Een opbouw zwembad kopen

Kies hieronder het opbouw zwembad dat bij jullie past

Houten zwembad opbouwen

Houten opbouw zwembaden

Geweldige houten baden, ook prachtig voor bovengronds.

€1000 tot €5000

interline-century-ovaal-1

Metalen opbouw zwembaden

Stijlvolle metalen baden van de beste kwaliteit
€1000 tot €5000

Een opbouw zwembad kopen doe je bij de Zwembadmannetjes 

Ook een opbouw zwembad koop je natuurlijk bij de Zwembadmannetjes. Wij zijn namelijk dé zwembadspecialisten van Nederland. Wellicht heb je het al gemerkt aan onze website, maar alles draait om zwembaden, zwembadaccessoires of zwembadonderhoud. Je moet doen waar je goed in bent toch? Als het om zwembaden gaat voelen wij ons als een vis in het water.

Een zwembad aanschaffen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij scheiden alvast het kaf van het koren. Bij ons vind je enkel de beste zwembaden per categorie.

Ook wat betreft wateronderhoud maken wij het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Door de oplossingen die wij aanbieden hoef je geen chemicus meer te zijn om je zwembad schoon en helder te houden. Neem bijvoorbeeld Simply Genius; dé oplossing voor gemakkelijk schoon water voor baden tot 10.000 liter.

Ook houden wij het lekker persoonlijk. Neem je contact met ons op, dan spreek je gewoon met één van de Zwembadmannetjes. Wat heb je aan al die kennis van zwembaden als we het niet met jou kunnen delen? Heb je advies nodig stuur dan gerust een mailtje naar mike@zwembadmanntjes.nl of stuur een Whatsappje naar +31 6 42 37 06 93

Voor een eenvoudiger bad ga je naar: