Zwembaden voor een kleine tuin
22 december 2020 

Zwembaden voor een kleine tuin

Heb je een kleine tuin? Ook dan is er zeker een geschikt zwembad voor jou te vinden. Er zijn hele kleine zwembadjes waar je toch veel plezier in kan maken met mooi weer. We hebben het dan niet alléén over opblaasbare peuterbadjes, maar ook zwembaden voor oudere kinderen of zelfs voor de hele familie. We beginnen hieronder met de allerkleinste. Ben je op zoek naar een serieus zwembad voor je kleine tuin? Sla de eerste paragraaf dan even over. 

Het opblaasbare peuterbadje

Een peuterbadje is natuurlijk uiterst geschikt voor een kleine tuin. De ronde badjes van Intex kunnen zo klein zijn als 61 x 22 cm. Die wat meer gangbare peuterbadjes starten vanaf 114 x 25 cm. Geweldig voor peuters, maar misschien al minder leuk voor kleuters. Hier vind je een overzicht van al onze peuterbadjes.

Uiteraard heb je deze zwembadjes ook in een iets groter formaat zoals: 147 x 33 cm en 168 x  38 cm. Deze zijn vaak al leuk voor iets oudere kinderen.

Uiteraard zijn er ook opblaasbare zwembaden voor een kleine tuin die leuk zijn voor de hele familie. De ronde familie zwembaden van Intex starten vanaf 229 x 51. Hier kan je als volwassenen dus makkelijk languit in liggen. Ook kan je er makkelijk met 3 man in spelen. En toch past hij in de meeste tuintjes.

De Intex Easy Set Pools – zwembaden waarbij je alleen de rand hoeft op te blazen – starten vanaf 183 x 51 cm en kunnen zo groot zijn als 549 x 122 cm. Tenzij je je hele tuin tot een zwembad wil transformeren!? Normaalgesproken zijn de grootste natuurlijk veel te groot voor een kleine tuin, maar er zijn genoeg tussenmaten die waarschijnlijk prima in jou tuin passen.

opzet zwembad kleine tuin

 

Wil je een opzetzwembad in je kleine tuin? Ook dan kan je natuurlijk bij Intex terecht. Deze opzetzwembaden worden de Intex Frame Pools genoemd. De allerkleinste is 122 x 122 x 30 cm en past dus in iedere tuin. Helaas is deze te klein om met de hele familie van te genieten.

De rechthoekige frame pools – geschikt voor de hele familie – starten vanaf het formaat 220 x 150 x 60 cm. Dit formaat past nog in de meeste stadstuintjes. Ook heb je de rechthoekige frame pools van 300 x 200 x 75 en 450 x 2020 x 84. Ga je liever voor een rond zwembad dan starten de opzetzwembaden vanaf 305 x 76 cm.

Ga je graag voor het echte werk? Kies dan voor een Interline Bali zwembad. Gemakkelijk op te zetten/bouwen en ze starten al vanaf 210 x 210 cm.

Kleinste Interline Bali zwembad

Kan je het juiste zwembad voor jouw tuin niet vinden? Neem dan even contact met ons op. Wij vinden vast en zeker wel een zwembad die goed in jouw tuin past en toch aan je wensen voldoet. Wist je bijvoorbeeld dat er ook zwemspa’s zijn?

Place comment