Water For Life

In samenwerking met de Zwembadmannetjes

Water For Life en de Zwembadmannetjes

13

Mensen geholpen

€135,00

Gedoneerd
135.000 L
Schoon drinkwater

De Zwembadmannetjes en Water For Life

Sinds januari 2021 werken wij (de Zwembadmannetjes) samen met Water For Life om zoveel mogelijk mensen wereldwijd toegang te geven tot schoon drinkwater. Koop jij een bad van 10.000 liter? Dan doneren wij een bedrag voor 10.000 liter schoon drinkwater. 


Zoals jullie allemaal weten gaat er veel water in een zwembad. Als je het water goed onderhoud hoef je het in principe nooit te verversen. Op de lange termijn valt het dus gelukkig mee. Toch willen we dit graag compenseren en daarom werken samen met Water For Life. De hoeveelheid water dat in ieder zwembad past dat we verkopen doneren wij aan mensen die het hard nodig hebben. Verkopen we een bijvoorbeeld een Bali 440, waar 12.000 liter water in past, dan zorgen wij voor 12.000 liter schoon drinkwater voor iemand die dit goed kan gebruiken.

Waar staat Water For Life voor

Stichting Water for Life is in 2004 opgericht vanuit het besef dat de Nederlandse kraanwatergebruikers écht een verschil kunnen maken voor iedereen wereldwijd zonder toegang tot goed drinkwater, sanitatie en hygiëne. Daarom zetten de Nederlandse waterbedrijven zich in. Enerzijds om bewustwording te creëren bij haar klanten en samen fondsen te werven. Anderzijds om deze fondsen op een duurzame manier te investeren in het realiseren van duurzame toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen.

✔️ 100% van alle donaties gaat naar de projecten
✔️ Water For Life borgt de kwaliteit van de aangelegde infrastructuur
✔️ Structurele verbeteringen i.p.v. eenmalige korte termijn oplossingen