Stalen zwembad (met stalen wanden)
22 februari 2021 

Stalen zwembad (met stalen wanden)

Een zwembad in je eigen tuin. Dat is toch iets waar veel mensen van dromen. Gelukkig weten de meeste mensen dat dit heel makkelijk en relatief goedkoop te realiseren is. Bijvoorbeeld met een Intex Easy Set of een Intex Metal Frame zwembad. Met deze baden ben je klaar om te zwemmen voor een paar honderd euro of soms zelfs minder. Maar dit zijn geen permanente baden die je ook in de winter kunt laten staan. Wat veel mensen niet weten is dat permanente baden ook relatief goedkoop en makkelijk te realiseren zijn. Neem bijvoorbeeld deze stalen zwembaden van Interline.

Het stalen Bonaire zwembad

Je kiest voor een stalen zwembad als je voor een lage prijs een permanent zwembad in je tuin wil. Stalen baden zijn relatief goedkoop en kunnen makkelijk tientallen jaren meegaan. Een goed voorbeeld van een goedkoop stalen zwembad is de Interline Bonaire 360 x 132. Dit bad is inclusief alle accessoires verkrijgbaar voor €999,95. Deze accessoires krijg je bij dit geweldige stalen zwembad:

  • Filterpomp
  • Onderzeil
  • Trap
  • Skimmers
  • Afdekzijl

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het opbouwen. Maar gelukkig is dat ook niet zo ingewikkeld meer bij stalen baden. Met het unieke bouwsysteem van Interline heb je het bad binnen een mum van tijd zwemklaar.

Het verschil wat betreft prijs t.o.v. een Intex bad is dus eigenlijk helemaal niet zo groot. De prijzen van de Intex zwembaden zijn vaak exclusief accessoires of alleen inclusief filterpomp. Als je de prijzen van de bijgeleverde accessoires van het Bonaire bad optelt kom je gemakkelijk op een paar honderd euro.

Interline bonaire zwembad staal

Meer stalen zwembaden

Naast de Interline Bonaire zijn er van het merk Interline nog een stuk meer stalen baden verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de Century of de Diana. Allebei kwaliteitszwembaden voor een uitstekende prijs. Uiteraard ook altijd geleverd inclusief accessoires als jij dat wil.

stalen zwembaden interline diana en century

 

Advies over stalen zwembaden

Overweeg jij een stalen zwembad aan te schaffen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de stalen zwembaden in onze webshop. Zo weet je zeker dat je het juiste bad voor jouw tuin en jouw familie aanschaft. Wij zijn doordeweeks bereikbaar op +316 42370693. Uiteraard kunnen we je ook adviseren als je opzoek bent naar een ander soort zwembad.

Place comment